– Persoonlijk interieuradvies en interieurontwerp –


Een nieuw huis of interieur is leuk en spannend, maar waar begin je? Je kijkt naar de woonprogramma’s op TV, leest woonmagazines, koopt prachtig vormgegeven boeken van je favoriete designers, verdiept je in de laatste woontrends of kijkt naar het interieur van buren en vrienden. Zo kom je een heel eind. Het nadeel is dat je de inspiratie voor je interieur op deze manier vooral buiten jezelf zoekt in plaats van te kijken naar je eigen persoonlijke voorkeuren. Het resultaat is dat veel interieurs dezelfde basis of hetzelfde uitgangspunt hebben en daarom op elkaar lijken, ze missen persoonlijkheid en diepgang.

Hoe vertaal je jouw persoonlijke voorkeuren naar je interieur?


Jouw interieur gaat over jou! En niet over je buren of de laatste woontrends. Jij bent uniek, met je eigen persoonlijke voorkeuren. Mijn kracht is om tijdens een interieuradvies jouw identiteit, persoonlijke smaak en voorkeuren juist te benadrukken! Dit levert een persoonlijke, tijdloze basis voor je interieur op. Pas dan sluit je interieur perfect bij je aan en kun je je werkelijk thuis voelen!

 

“Why fit in when you were born to STAND OUT?”

– Werkwijze –


Ik vind het belangrijk dat een goed en persoonlijk interieuradvies voor iedereen toegankelijk is. Iedereen heeft behoefte aan een prettige woonomgeving. Ik werk daarom op een laagdrempelige manier, zodat dit voor iedereen bereikbaar is! Ik bied de volgende opties:

Mondeling interieuradvies: v.a. €75,-

Los kleuradvies, materiaaladvies of lichtplan, offertebasis v.a. €150,-

Interieurontwerp, offertebasis v.a. €349,-

Wist je dat?

Je vanaf €75,- al een mondeling interieuradvies kunt krijgen?

TREND 2019

Geoxideerd metaal

TREND 2019

Vergrijsd blauw

TREND 2019

Emperador Marmer

TREND 2019

Groene planten
+
Messing

– Mondeling interieuradvies: €75,-


Heb je een klein budget, maar wil je toch graag een goed interieuradvies? Tijdens een mondeling interieuradvies van 1 uur geef ik antwoord op al jouw vragen! Welke kleur op de wand is geschikt voor mijn interieur? Welke afmeting vloerkleed/bank/tafel etc. kan ik het beste kopen? Hoe kan ik mijn interieur het beste indelen? Welke verlichting is geschikt voor de ruimte? Dit zijn veelvoorkomende vragen tijdens een mondeling interieuradvies. Vaak zijn nieuwe aankopen voor je interieur een behoorlijke uitgave, welke je niet dagelijks doet. Het is daarom belangrijk om vooraf zeker te zijn van de juiste keuze. Als je nieuwe bank achteraf te groot voor je woonkamer blijkt te zijn, dan kost dit je onnodig extra geld. Een mondeling interieuradvies verdient zich daarom snel weer terug!

 – Visie –

Ik ben geïnteresseerd in de persoon of (bedrijfs)visie achter een interieur, dit vormt het uitgangspunt in mijn interieuradviezen. Naast de gebruikelijke ontwerpaspecten hecht ik veel waarde aan de psychologie achter deze aspecten. Welke invloed hebben bepaalde (ontwerp)aspecten in een interieur op de beleving van een ruimte? Hoe kan ik de beleving van een ruimte beïnvloeden? Wat zegt je persoonlijkheid over je interieur? Dit zijn vragen die me erg intrigeren en waar ik me graag in verdiep. Mijn interieuradviezen kenmerken zich dan ook door een combinatie van interieurontwerp en omgevingspsychologie.

– Interieurontwerp, offertebasis v.a. €349,-


Een persoonlijk interieurontwerp begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik vind het belangrijk dat we een klik hebben en dat je vertrouwen in mij hebt. Tijdens deze kennismaking verkennen we je/jullie voorkeuren en wensen voor het nieuwe interieur. Afhankelijk van deze wensen bepalen samen het vervolgtraject. Deze begint bij een moodboard of sfeercollage. Met het moodboard vertaal ik je wensen naar een uitgangspunt voor je interieur. Het moodboard gebruik ik vervolgens om een plattegrond met indelingsadvies te maken. Afhankelijk van je wensen kan deze plattegrond aangevuld worden met aanzichten, een 3D visualisatie, kleur- en materiaaladvies, lichtplan, styling, aankoopadvies en zelfs de realisatie van je nieuwe interieur.