– Creatieve interieur workshops –

 

Als je je interieur op en top persoonlijk wilt maken ontwerp je hem natuurlijk helemaal zelf! Iedere workshop begint met een stukje theorie over het desbetreffende onderwerp. Daarna ga je, alleen of samen met vrienden/collega’s, met mijn tips & trucs uit het ontwerpvak zelf aan de slag. Waar nodig geef ik je advies. Je gaat naar huis met een persoonlijk resultaat en alle theorie op papier om deze thuis nog eens rustig na te lezen.

De workshops duren 3 uur en kunnen op locatie gegeven worden. Ik zorg voor materialen, een hapje en een drankje en een creatieve blik om er een gezellige en inspirerende workshop van te maken.

Iedereen kan het, verwonder je over het resultaat!

Tip!

Geef eens een interieur
workshop cadeau voor
een verjaardag of
verhuizing.

– Workshop: Kleuren en materialen –

Wat is een interieur zonder kleur? Kleur is misschien wel het meest effectieve ontwerpaspect. Het heeft niet alleen effect op de sfeer, maar ook op de beleving van de ruimte. Doormiddel van de juiste keuze in kleuren en materialen kan je een bepaalde sfeer neerzetten en een ruimte bijvoorbeeld groter of juist kleiner laten lijken. Maar hoe vertaal je jouw wensen naar kleuren en materialen?

In de workshop kleuren en materialen beginnen we met een stukje kleurenleer. Daarna ga je deze met mijn tips & trucs uit het ontwerpvak toepassen op je eigen interieur. Laat je verrassen door welke kleuren het beste bij jou passen!

– Workshop: Moodboard maken –

Het begin van ieder interieuradvies: een moodboard! Een moodboard is een sfeercollage met afbeeldingen van die je aanspreken. Dit kunnen kleuren, materialen, meubels of interieurfoto’s zijn. Maar ook afbeeldingen waar je bijvoorbeeld fijne herinneringen aan hebt kun je in je moodboard verwerken, hiermee kun je gaan associëren. Het gaat erom wat bij jou past, je bent geheel vrij in je keuze!

Met wat tips & trucs ga je zelf aan de slag om je eigen moodboard samen te stellen. Na afloop heb jij je een écht persoonlijk moodboard welke als uitgangspunt voor je interieur kan dienen!

– Workshop: Plattegrond maken / interieur indelen –

Heb je al een moodboard gemaakt of weet je al precies welke sfeer of woonstijl je interieur moet krijgen? Dan kan de indeling van je interieur toch nog lastig zijn. Je moet rekening houden met diverse ontwerpaspecten, zoals licht, vorm en maatvoeringen. Na een stukje theorie met tips & trucs uit het ontwerpvak ga je zelf aan de slag met een plattegrond van je eigen woonruimte. Met de theorie in je achterhoofd maak je diverse indelingen voor je interieur. Je gaat naar huis met een nieuwe indeling voor je interieur welke het beste tot zijn recht komt in jouw woonruimte!