– Interieurontwerp & styling –

 

Ik richt me voornamelijk op bedrijfsruimtes van kleine tot middelgrote bedrijven door heel Nederland. Mijn kracht ligt in het ontwikkelen van interieurconcepten en styling welke aansluit bij het bedrijfsimago. Ik ben een conceptdenker die met een frisse blik creatieve oplossingen biedt welke op mensen gericht is. Ook kan je mij inschakelen voor de styling van evenementen, een opening, showroom of inrichting van vitrines.

Hey Makelaar!

Need some help?

– Verkoopstyling & woningfotografie –

 

In een gesprek van twee uur loop ik met je klant door de betreffende woning. De sterke punten laten we eruit springen en de verbeterpunten gaan we aanpakken of camoufleren. Indien mogelijk gaan we gelijk met meubels schuiven. Achteraf krijgt je klant een beknopt overzicht met de actiepunten thuisgestuurd. Daarnaast behoort woningfotografie en het maken van 2D en 3D visualisaties ook tot de mogelijkheden.

– 2D & 3D visualisaties –

Een handig verkoopondersteunend middel zijn 2D en 3D visualisaties. Niet alle klanten kunnen door een bepaalde ruimte heen kijken. Daarnaast vinden veel mensen vinden het moeilijk om zich een andere inrichting of verbouwing van een ruimte voor te stellen. Overtuig je klanten met behulp van 2D en 3D visualisaties! Ik maak plattegronden, aanzichten of 3D visualisaties (filmpjes). Ideaal voor makelaars, architecten en aannemers.

Hey Aannemer!

Need some help?

– Teksten schrijven & online marketing –

 

Heb je een woongerelateerde website of webshop?  Ik kan op een SEO-vriendelijke manier teksten voor je online medium schrijven. Daarnaast behoort ook productfotografie, zoals hiernaast, tot de mogelijkheden.

Heb je zelf geen online medium? Dan kan naast het schrijven van een artikel, deze ook op één van mijn woongerelateerde websites/blogs plaatsen.

– Zakelijke opdrachtgevers –